SAMSUN / İLKADIM - Toybelen Ortaokulu

Etiket Sonuçları: e- twinning

Mrt

50 MUST projesi Samsun İlkadım ve Çarşamba ilçelerindeki çeşitli okullarda ve Hırvatistan'da kurucu ortağımız ile yürütülmüştür.Çalışmalarımız Aralık ayı ile başlayıp Mart ayında sonlanmıştır.Amacımız 9-12 yaş aralığındaki çocuklarımıza İngilizcede en çok kullanılan 50 ifadeyi çeşitli etkinlik ve aktivitelerle öğrenip kullanmalarını sağlamaktır. Bunu yaparken diğer önemli hedefimiz ise öğrencilerimizin bu ifadeleri ezberleyerek değil,günlük hayatta ifadeleri kullanarak ve konuşmaktan çekinmeyerek öğrenebilmelerini sağlamaktır.Ayrıca bunu amaçlarken çeşitli web 2 araçlarının kullanımını öğretip öğrencilerimizin eğlenceli ve etkili çalışmalarda yer almalarını sağlamaktır.defimiz ise öğrencilerimizin bu ifadeleri ezberleyerek değil, ifadeleri kullanarak ve konuşmaktan çekinmeyerek öğrenebilmelerini sağlamaktır.Ayrıca bunu amaçlarken çeşitli web 2 araçlarının kullanımını öğretip öğrencilerimizin eğlenceli ve etkili çalışmalarda yer almalarını sağlamaktır.MUST projesi Samsun İlkadım ve Çarşamba ilçelerindeki çeşitli okullarda ve Hırvatistan'da kurucu ortağımız ile yürütülecektir.Çalışmalarımız Aralık ayı ile başlayıp Mart ayında sonlanacaktır.Amacımız 9-12 yaş aralığındaki çocuklarımıza İngilizcede en çok kullanılan 50 ifadeyi çeşitli etkinlik ve aktivitelerle öğrenip kullanmalarını sağlamaktır. Bunu yaparken diğer önemli hedefimiz ise öğrencilerimizin bu ifadeleri ezberleyerek değil, ifadeleri kullanarak ve konuşmaktan çekinmeyerek öğrenebilmelerini sağlamaktır.Ayrıca bunu amaçlarken çeşitli web 2 araçlarının kullanımını öğretip öğrencilerimizin eğlenceli ve etkili çalışmalarda yer almalarını sağlamaktır.